نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی
2022-08-28 09:52 مجلهها سبزوار 35 نمایش
شهر:
سبزوار
قیمت:
-- ﷼
نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی با هدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی محققان و پژوهشگران به منظور تبادل و به اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی تجارب عملی و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام شاخه های تخصصی علوم و صنایع غذایی ایجاد گردید. علوم تغذیه شیمی و میکروبیولوژی مواد غذایی فناوری تولید و فرمولاسیون محصولات غذایی غذاهای فراسودمند فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی دامی و دریایی) ضایعات و پسماند مواد غذایی سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها ایمنی و کیفیت مواد غذایی نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی بستهبندی و ماندگاری مواد غذایی مهندسی صنایع غذایی از موضوعات تحت پوشش این مجله می باشند.