Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی

2022-08-28 09:52   مجله‌ها   سبزوار   35 نمایش

-- ﷼

  • nshryh-noaory-dr-aalom-o-fnaory-ghthayy-big-0
قیمت: -- ﷼

نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی با هدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی محققان و پژوهشگران به منظور تبادل و به اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی تجارب عملی و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام شاخه های  تخصصی علوم و صنایع غذایی ایجاد  گردید. علوم تغذیه شیمی و میکروبیولوژی مواد غذایی فناوری تولید و فرمولاسیون محصولات غذایی غذاهای فراسودمند فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی دامی و دریایی) ضایعات و پسماند مواد غذایی سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها‌ ایمنی و کیفیت مواد غذایی نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی بسته‌بندی و ماندگاری مواد غذایی مهندسی صنایع غذایی از موضوعات تحت پوشش این مجله می ­باشند.

توضیحات بیشتر