معرفی چند ابزار مهم برای برگزاری جلسات آنلاین فردی

معرفی چند ابزار مهم برای برگزاری جلسات آنلاین فردی

در این مقاله بهترین و معروف‌ترین انواع ابزار برگزاری جلسات آنلاین را به شما معرفی کنیم تا ضمن آشنایی با امکانات و توانایی‌های هرکدام، بتوانید از بین آنها مناسب‌ترین را برای فعالیت خود انتخاب کنید.

نرم افزار اسکایپ / Skype

اسکایپ قدمت بسیار زیادی دارد و می‌توان از آن با عنوان یکی از قدیمی‌ترین و کاربردی‌ترین ابزارها برای ارتباط تصویری و صوتی نام برد. استفاده از این نرم‌افزار بسیار آسان است و نیاز به آموزش خاصی ندارد. در مورد کیفیت تصویر اسکایپ باید بگوییم که همیشه ثابت نیست. زیرا این نرم‌افزار کیفیت صدا و تصویر را براساس نوع و پهنای باندی که کاربر در اختیار دارد تنظیم می‌کند. دلیل استفاده از این روش این است که کاربر در هر صورت صدا و تصویر را داشته باشد و مثلاً به دلیل پهنای باند کم و افت سرعت اینترنت با قطعی تصویر مواجه نشود.

استفاده از این نرم‌افزار رایگان است و امکان حضور چندین نفر را در یک وبینار فراهم می‌کند. قابلیت نصب برروی پلتفرم‌ها و سیستم عامل‌های مختلف را دارد. می‌توانید با چندین کاربر تماس ویدیویی، صوتی و متنی داشته باشید. همچنین قابلیت ضبط تماس، ارسال فایل، اشتراک‌گذاری صفحه نمایش و زیرنویس نیز دارد. در مجموع، اگر به دنبال ابزاری هستید که به راحتی به آن دسترسی داشته باشید و بتوانید دیگران را در استفاده از آن مجاب کنید، نرم‌افزار اسکایپ می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد.

گوگل میت / Google Meet

گوگل میت یکی از سرویس‌های شرکت گوگل برای ارتباط ویدیویی و برگزاری جلسات آنلاین است که در سال 2017 منتشر شد. گوگل میت را می‌توان یکی از مدرن‌ترین و جدیدترین نرم‌افزارهای ارتباط تصویری محسوب کرد که قرار است جایگزین گوگل هنگ‌اوت (Google Hangouts) شود. یکی از مزیت‌های بزرگ گوگل میت این است که علاوه بر نرم‌افزار، شما می‌توانید آن را برروی مرورگر خود نیز اجرا کنید ولی شرکت گوگل توصیه می‌کند که اگر می‌خواهید تجربه‌ی بهتری داشته باشید بهتر است از گوگل کروم استفاده کنید.

از جمله قابلیت‌ها و امکانات گوگل میت می‌توان به این موارد اشاره کرد: تنظیم خودکار نور تصویر. حذف صداهای اضافه از پس‌زمینه. قابلیت تنظیم گرید. کنترل کاهش یا افزایش دادن کیفیت تصویر. اشتراک گذاری صفحه نمایش. ضبط جلسات. زیرنویس خودکار. ارسال پیام. یک صفحه پیش‌نمایش قبل از شروع جلسه برای تنظیم صدا و دوربین. قابلیت شخصی‌سازی برای میزبان جلسه و…

نرم افزار واتس‌اپ / What’s App

واتس‌اپ در حقیقت یک اپلیکیشن چت و پیام‌رسانی در گوشی‌های هوشمند است، اما با امکاناتی که به آن افزوده شده است، امروزه کاربران می‌توانند با استفاده از این اپلیکیشن تماس ویدیویی و صوتی با یکدیگر برقرار کنند. و تمام این امکانات به‌صورت رایگان در اختیار شما قرار دارد. البته این امکانات را تلگرام نیز دارد، اما با در نظر گرفتن محدودیت‌هایی که در حال حاضر تلگرام در کشور ما دارد، واتس‌اپ ترجیح داده می‌شود. واتس‌اپ گزینه‌ی بسیار مناسب و راحتی برای برگزاری جلسات آنلاین فردی یا گروهی است، اما محدودیت آن در این است که فقط باید از گوشی‌های هوشمند خود برای حضور در جلسات استفاده کنید و تا این تاریخ که این مقاله نوشته می‌شود، امکان برقراری تماس تصویری برروی نسخه‌ی دسکتاپ واتس‌اپ فراهم نشده است.

نرم افزار وربای / Whereby

از دیگر ابزار برگزاری جلسات آنلاین می‌توان به سایت و اپلیکیشن وربای اشاره کرد. استفاده از این پلتفرم نیز به آموزش و مهارت خاصی نیاز ندارد و کار با آن بسیار آسان است. فقط کافیست وارد سایت وربای شده و با چند کلیک یک حساب کاربری برای خودتان ایجاد کنید. علاوه بر اپلیکیشن که به خوبی برای گوشی‌های هوشمند بهینه شده است، می‌توانید با استفاده از یک مرورگر نیز از قابلیت‌های وربای استفاده کنید. در سایت وربای علاوه بر پلن رایگان آن که امکانات محدودتری دارد و تعداد افراد کمتری می‌توانند در یک جلسه شرکت کنند، شما دو نوع پلن کاربری پرو و بیزینس نیز برای انتخاب دارید که می‌توانید به ترتیب با پرداخت 10 دلار و 60 دلار به قابلیت‌های بیشتری دسترسی داشته باشید. تعداد کاربر همزمان که می‌توانند در یک جلسه شرکت کنند در نسخه‌ی پرو 12 نفر و در نسخه‌ی بیزینس 50 نفر است.

با این توضیحات مسلماً وربای برای اشخاص یا سازمان‌هایی که توان پرداخت هزینه‌های دلاری دارند می‌تواند گزینه‌ی بسیار مناسبی باشد. همچنین در نظر داشته باشید که در پلن معمولی این اپلیکیشن امکان دانلود و ذخیره‌ی ویدیو پس از پایان جلسات وجود ندارد، در حالی که نرم‌افزارهایی مثل اسکایپ و زوم چنین قابلیتی را دارد. از امکانات وربای می‌توان به اشتراک‌گذاری صفحه نمایش و تبادل انواع فایل اشاره کرد.

نرم افزار زوم / Zoom

حتماً شما هم نام زوم را زیاد شنیده‌اید، زیرا پس از همه‌گیری کرونا خیلی سریع نیاز بازار را درک کرد و با امکانات و قابلیت‌هایی که ارایه کرد به سرعت مشهور شد. نرم‌افزار زوم هم دو نسخه‌ی رایگان و پولی دارد که در نسخه‌ی رایگان آن فقط تا 100 نفر می‌توانند در یک جلسه شرکت کنند و حداکثر 40 دقیقه زمان دارید تا جلسه‌ی خودتان را به اتمام برسانید. اما اگر یک تماس یا جلسه دو نفره داشته باشید، هیچ محدودیت زمانی ندارید. در مجموع نسخه‌ی رایگان آن می‌تواند کار شما را راه بیندازد و امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد. از جمله می‌توانید جلسات را ضبط کنید، انواع فایل‌ها را برای یکدیگر ارسال کنید، همزمان چت کنید، صفحه نمایش کامپیوتر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اموجی‌های مختلف در جلسات استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *