Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

اولین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی ایمنی غذایی و سلامت

2023-05-21 12:59   رویدادهای علمی   مشهد   88 نمایش

-- ﷼

  • aolyn-hmaysh-mly-bzhohsh-hay-karbrdy-amnyt-ghthayy-aymny-ghthayy-o-slamt-big-0
شهر: مشهد
قیمت: -- ﷼

معرفی همایش

امنیت و ایمنی غذایی با هدف تامین غذای ایمن و مورد نیاز مردم ايمني غذايي يك نگراني جهاني است كه زمينه هاي مختلف زندگي روزمره را پوشش ميدهد و دستیابی به غذای ایمن و کافی  از مهمترین وظایف دولتها و سیاستگذاران هر جامعه است. منظور از ايمني غذايي بررسي آماده سازي و ذخيره مواد غذايي است كه حداقل خطر ابتلا به بيماري هاي ناشي از آلودگي هاي ميكروبي فيزيكي و شيميايي را داشته باشد در حالي كه امنيت غذايي به تامين غذاي كافي سالم و در دسترس براي تمامي افراد در سراسر كشور ميپردازد.  امنيت غذايي و ايمني غذايي مفاهيمي متفاوت اما مرتبط به يكديگر هستند كه تاثيري عميق بر كيفيت زندگي انسان ها دارند. غذاي سالم و بدون آلودگي براي سلامت و زندگي انسان ها شرطي ضروري است (ايمني غذايي) در حالی که بسياري از مردم در سراسر جهان به مواد غذايي دسترسي نداشته و یا از توان مالي برای خريد غذاي كافي و مناسب برخوردار نیستند (امنيت غذايي).

در این راستا همزمان با روز جهانی غذا در تاریخ 24 مهرماه 1402 موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری صنایع نهادهای آموزشی و اجرایی با هدف تولید گسترش و انتشار دانش سیاست گذاری و ترویج سیاست های مبتنی بر قوانین توسعه زیرساخت ها و تبادل دستاوردهای پژوهشی در حوزه امنیت و ایمنی غذا که در نهایت به ارتقاء سلامت جامعه منجر خواهد شد اقدام به برگزاری همایش امنیت غذایی ایمنی غذایی و سلامت نموده است. امید که با مشارکت گسترده متخصصین و اندیشمندان حوزه های ذی ربط اعم از علوم کشاورزی صنایع غذایی بهداشت پزشکی مسئولین اجرایی و نمایندگان نهادهای قانونگذاری دستاوردهای همایش به ارتقاء سلامت جامعه و مصرف کنندگان منجر گردد.

محور های همایش :

1.روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت

2.میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی

3.گیاهان دارویی صمغ ها و عصاره های طبیعی

4.بسته بندی مواد غذایی

5.غذاداروها و غذاهای فراسودمند

6.غذاهای سنتی و بومی

7.ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی

8.کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی

9.کشاورزی ارگانیک و پایدار

10.فناوری‌های نوین نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی

11.تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی

12.کاهش مصرف و افزایش بهره وری منابع انرژی

13.پدافند غیرعامل و امنیت زیستی

14.محصولات تراریخته مزایا و چالش ها

15.اسناد قوانین و استانداردها در حوزه ایمنی و امنیت غذایی

16.تغییرات اقلیم اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی

17.شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت

18.دانش تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی

19.سوء تغذیه گرسنگی پنهان عادت¬ها و رژیم های غذایی ناسالم

20.سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده

21.بازاریابی و اقتصاد دانش بنیان

 

22.سایر محورهای مرتبط با امنیت ایمنی و سلامت

توضیحات بیشتر

زمان شروع 2023/10/16
زمان پایان 2023/10/16
محل برگزاری مشهد
شماره تماس 05135425382